Jaaroverzicht Jozef&Jozef

Wat bracht 2017 en wat gaat 2018 brengen?

Vanaf september zijn we fulltime aan de slag gegaan met Jozef&Jozef. Een uitdagende stap waarbij we er alles aan doen om onszelf en onze workflow zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen. De afgelopen maanden waren dan ook uiterst leerzaam. Onze processen worden steeds beter en de resultaten bij onze klanten betalen zich terug, dat is geweldig om te zien!

Voordat we verder gaan met het jaaroverzicht vinden we het dan ook meer dan terecht om allereerst onze trouwe klantenkring te bedanken voor het vertrouwen en plezier dat ons afgelopen jaar is gebracht!

Partners Jozef&Jozef

Maar, ook in 2018 willen we er alles aan doen om ons te blijven ontwikkelen en voorop te lopen als het aankomt op design, technologie en service.

Daarom zijn we trots om aan te kunnen kondigen dat we sowieso de website’s van de volgende bedrijven zullen lanceren:

Nieuwe websites Jozef&Jozef

Maar wat gaat er nog meer gebeuren komend jaar? Hieronder hebben we een aantal ontwikkelingen op een rij gezet:


Snelle hosting

Nieuwe hosting: Razendsnelle servers klaar voor de toekomst

In 2017 is onze klantenkring snel gegroeid en ook de bezoekersaantallen van onze klanten bleven niet achter. Dit zorgde voor een zwaardere belasting op de server en verdiende dan ook aandacht. Performance staat bij ons hoog in het vaandel en we hebben ervoor gekozen om een overstap te maken naar een nieuwe en snellere server.

Recentelijk zijn de eerste klanten al verhuisd naar de nieuwe server en op kort termijn zullen we alle klanten voorzien van deze verbeterde server. Tot op heden is dit allemaal voorspoedig verlopen en ook in de toekomst verwachten wij geen complicaties. Op naar een sneller 2018!

De belangrijkste voordelen voor onze klanten op een rijtje

  • Onbeperkte opslagruimte (SSD)
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Iedere dag (meerdere) back-ups
  • Alle domeinen voorzien van SSL Beveiliging
  • Alle performance direct door ons te monitoren

Online marketing

Online Marketing: Nieuwe kennis is onderweg!

Naast het feit dat we druk bezig zijn met het analyseren van bezoekers, zijn we ons ook steeds meer aan het verdiepen in hoe we deze bezoekers naar de website halen. Op dit moment zijn we sterk vertegenwoordigd in design & development, maar zijn we geen specialisten in content, social media, SEO en campagnes.

Daar gaat in 2018 verandering in komen! De eerste gesprekken met specialisten zijn gevoerd om onze klanten ook op het gebied van online marketing te kunnen voorzien van de benodigde expertise. Waarom? We merken dat onze klanten het als zeer prettig ervaren wanneer ze alles op gebied van online vertegenwoordiging bij Jozef&Jozef neer kunnen leggen. We zullen dan ook binnenkort met mooi nieuws komen wat betreft de uitbreiding van onze diensten!


Statistieken

SimplyLeads: Meet en herken je bezoekers

Nu we ons beter bewust zijn van de invloed die een website kan hebben op een bedrijf, zijn en willen we ons in 2018 nog meer gaan focussen op het analyseren van bezoekers. Wie bezoeken de website? Wanneer bezoeken zij de website? Van welke website komen ze af? Welke pagina's worden het best bezocht, en hoe lang? Allemaal vragen die helpen om het gedrag van de bezoekers in beeld te brengen.

Om deze vragen te beantwoorden proberen we geavanceerde data inzichtelijk te maken door middel van overzichtelijke rapportages. Tools die we hiervoor gebruiken zijn o.a. Google Analytics en SimplyLeads. Zeker met SimplyLeads zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen. SimplyLeads weet op voorgaande vragen antwoord te geven! De tool meet het gedrag van de bezoekers en herkent bedrijven/organisaties. Dit levert zeer waardevolle informatie op die gebruikt kan worden voor het opzetten van (online) campagnes.

SimplyLeads

SimplyLeads is ontwikkeld door Luc Jansen van ProAppNest. Wij zien de potentie van SimplyLeads en zijn een trotse partner. Waar mogelijk geven we feedback en advies aan SimplyLeads. Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor uw website!


OnePageConcept

OnePageConcept: Dé oplossing voor startups en ZZP'ers

De afgelopen maanden hebben we veel verzoeken binnengekregen van startende bedrijven of ZZP’ers die relatief minder waarde hechten aan een website en het daarom lastig vinden om daar in te investeren. Dit begrijpen wij goed! Toch vinden we het lastig dat we deze ambitieuze ondernemers tot nu toe geen passende oplossing hebben kunnen bieden omdat we ons vooral focussen op MKB’ers die klaar zijn voor een volgende stap.

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om de groep van startende bedrijven of ZZP'ers toch van dienst te kunnen zijn. Voor deze groep hebben we het OnePageConcept in het leven geroepen. Dit concept staat momenteel in de kinderschoenen, maar de eerste website is inmiddels in de lucht!

Wat is het OnePageConcept?

Het OnePageConcept bestaat - zoals de naam al aangeeft - uit één pagina. Deze pagina bestaat uit modules. Alle modules zijn zorgvuldig en generiek ontwikkeld door ons, waardoor we effectief de grote lijnen van een website kunnen opbouwen. Vervolgens passen we deze aan in de huisstijl van het bedrijf.

Wat zijn de voordelen?

De website is effectiever op te bouwen en daardoor een stuk goedkoper, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Daarnaast wordt er een jaarlijkse fee betaald in plaats van een eenmalige investering. Het concept is jaarlijks opzegbaar. Hierdoor verlagen we het risico dat een startende ondernemer/ZZP’er draagt.

Al met al hopen we begin 2018 met meer informatie over het OnePageConcept te kunnen komen!


Samenvatting

Kort gezegd ...

De handen kunnen uit de mouwen in 2018! We hebben er ontzettend veel zin in en zien jullie graag terug in het nieuwe jaar. Geniet van de feestdagen en maak er samen met ons een succesvol 2018 van!

Geplaatst op 22-12-2017 Thomas van Broekhoven

Project aan het plannen?
Laten we erover praten!
Geloof jij erin dat wij kunnen helpen of zou je graag eens willen sparren over wat er nodig is om jouw idee tot werkelijkheid te brengen? Wij zeggen altijd: Alles kan. Geen idee is te gek en er is altijd een oplossing!
Succes

Bedankt voor uw bericht!
We laten zo snel mogelijk ook iets van ons horen.

  • Niet alle velden zijn goed ingevuld