Online oplossingen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van producten die doen wat ze moeten zonder dat het ten koste gaat van de vorm.

UI/UX Design

Een goed ontwerp gaat verder dan er alleen goed uitzien. Met User Interface en User Experience Design focussen wij ons ook op de interactie tussen de website en de bezoeker. Zeker bij webapplicaties moet de interactie kloppen. Bezoekers moeten snel en logisch kunnen navigeren.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn er in verschillende maten, maar kenmerken zich vaak door complexe functionaliteiten binnen een overzichtelijke interface. Onder webapplicaties verstaan wij onder andere een klantenlogin, beheerpaneel, intranetomgeving en online platform.
Trots Op Veldhoven Nieuwswebsite

Website
Veiligesportvloer.nl Webshop

Website

Webshops

Wie kent ze niet? Er zijn er velen, maar toch zit niet iedere webshop even goed in elkaar. Een sterke webshop moet goed vindbaar zijn, eenvoudig te bedienen en een logisch bestelproces bevatten. Daarnaast kan je met een webshop vele kanten op. Denk hierbij aan aftersales, voorraadbeheer, facturatie, klachtenafhandeling etc.

Websites

Het blijft een veelvoorkomende situatie: Potentiƫle klanten horen uw naam en bezoeken uw website voor ze contact opnemen. Hoe zorgen we ervoor dat er conversie ontstaat? Een goede website is nog altijd uw visitekaartje. Vertel uw verhaal en laat een goede website de klant helpen beslissen.
Wij zijn fan van
Laravel

Laravel

PHP framework voor het sneller en efficiƫnter programmeren van webapplicaties op maat.
Wordpress

Wordpress

Het meest gebruikte Content Management Systeem in de wereld.
Firebase

Firebase

Real-time cloud service van Google. Snel schaalbaar en in te zetten voor zowel web, iOS en Android.
Vue.js

Vue.js

Javascript library om structureel User Interfaces op te bouwen voor websites en applicaties.

Online marketing

Online marketing bestaat uit twee belangrijke concepten: enerzijds bezoekers naar uw website halen en anderzijds bezoekers via uw website actie laten ondernemen. Hoe zorgen we dat uw bezoekers klanten worden en hoe meten we deze conversie? Vragen waar wij u bij kunnen helpen.

Hosting & Support

De kern van iedere website is de server waar deze op gehost staat. Zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben kennis van hosting, beveiliging, back-ups, monitoring en vele andere vormen van technische support.
Project aan het plannen?
Laten we erover praten!
Geloof jij erin dat wij kunnen helpen of zou je graag eens willen sparren over wat er nodig is om jouw idee tot werkelijkheid te brengen? Wij zeggen altijd: Alles kan. Geen idee is te gek en er is altijd een oplossing!
Succes

Bedankt voor uw bericht!
We laten zo snel mogelijk ook iets van ons horen.

  • Niet alle velden zijn goed ingevuld