Passie voor het web

Ons werk is onze hobby. Niks geeft ons meer voldoening dan zien dat alles functioneert zoals het moet.

Geschiedenis

In 2015 is Jozef&Jozef officieel opgericht. Samen werkten wij, Jort Jacobs en Thomas van Broekhoven, al lange tijd aan diverse projecten waarrna het idee onstond om onze krachten te bundelen. Zo gezegd zo gedaan. Al snel kwamen we erachter dat we ons wilden focussen op maatwerk. Websites en webapplicaties die we precies kunnen afstellen op de wensen van de klant. Inmiddels werken we vanuit ons kantoor in Veldhoven aan uitdagende projecten waarvan we zowel het ontwerp als de ontwikkeling verzorgen.

Cultuur en visie

Ons werk is onze hobby. Niks geeft ons meer voldoening dan zien dat alles functioneert zoals het moet. Ook de kleine details. Met deze mentaliteit en een sterke samenwerking met de klant, bereiken we meer. We hanteren een open en informele werksfeer en doen er alles aan om het beste resultaat neer te zetten. Mede daardoor willen we altijd up-to-date zijn. Met de technische ontwikkelingen van nu moet je er bovenop zitten. Blijven leren, blijven ontwikkelen. Maar bovenal, plezier houden in wat je doet!


Wij zijn Jozef&Jozef

Thomas van Broekhoven

Designer / Developer
Thomas@jozefenjozef.nl
+31 (0)6 10 11 12 63
Project aan het plannen?
Laten we erover praten!
Geloof jij erin dat wij kunnen helpen of zou je graag eens willen sparren over wat er nodig is om jouw idee tot werkelijkheid te brengen? Wij zeggen altijd: Alles kan. Geen idee is te gek en er is altijd een oplossing!
Succes

Bedankt voor uw bericht!
We laten zo snel mogelijk ook iets van ons horen.

  • Niet alle velden zijn goed ingevuld